Power Electronics

Oplossingen voor de tractie-industrie

Oplossingen voor de tractie industrie

De tractie-industrie, ofwel spoorweg industrie, behelst alle transport per spoor en de (elektrische) infrastructuur die daarmee gemoeid is. Deze bedrijfstak vraagt haar toeleveranciers om oplossingen voor specifieke uitdagingen. Actueel onderwerp is verduurzaming en de rol van hernieuwbare energiebronnen.

Ook binnen de tractie industrie zal DC (gelijkspanning) en steeds belangrijkere rol gaan spelen. Echter vraagt DC een andere, hogere mate van beveiliging dan de traditionele AC-netten. KWx heeft vergaande kennis van vermogenselektronica, de tractie industrie en verschillende topologieën.

Bekijk ook onze case study over dit onderwerp

Of het nu gaat om het omvormen, managen of beveiligen van elektrische energie, op basis van kennis en kunde is het ons team in staat componenten waaronder halfgeleiders, koelprofielen en sensoren te adviseren voor toepassing in de aandrijvingen en boordnetvoedingen voor rollend materieel en voor DC-onderstations. Daarnaast bieden wij complete klantspecifieke oplossingen als gelijkrichters en solid state AC- en DC-switches voor het tractienetwerk.

Voortdurende optimalisatie van DC-installaties

KWx denkt mee in de optimalisatie van DC-netwerken in niet alleen tractie-, maar in alle omgevingen waar gelijkstroom een beter alternatief of oplossing is. Naast het adviseren en leveren van hoogwaardige componenten denken onze specialisten graag met mee in het zoeken naar oplossingen en het realiseren daarvan.  

Bekijk onze oplossingen voor de tractie-industrie

Discussiëren over DC-componenten voor tractie?

Neem contact op met één van onze specialisten.

✆ +31 (0)186 633 600

Of laat je gegevens achter