Power Electronics

Oplossingen voor de maritieme industrie

Oplossingen voor maritieme industrie

Ben jij scheepsbouwer of actief als engineer, system integrator of paneelbouwer in de maritieme sector? Wanneer het gaat om het managen, omvormen of distribueren van elektrische energie ben je bij KWx aan het juiste adres. Onze vermogenselektronica specialisten hebben zowel kennis van de techniek, producten, A-merken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de maritieme sector. Deze unieke combinatie stelt ons in staat jou een passende oplossing te adviseren of samen met onze leverancier een oplossing op maat te creëren.

De rol van gelijkspanning in de verduurzaming van de maritieme sector

De elektrificatie van schepen neemt snel toe. Vermogenssystemen moeten in staat zijn om energieverbruikers en -bronnen te ondersteunen en alternatieve energiebronnen te integreren. Dit omvat wind- en zonne-energie en energieopslagsystemen, met een diversiteit aan spanningen en vermogensniveaus. DC-netten zijn hiervoor uitermate geschikt maar kunnen niet veilig worden toegepast zonder de juiste bescherming.

KWx biedt oplossingen voor de meest complexe DC-uitdagingen aan boord. Zo bieden wij onder andere een compleet assortiment aan vermogenselektronica-componenten en klantspecifieke producten. Met onze technische kennis, uitgebreide services en breed en relevant internationaal netwerk helpen we je met het succesvol ontwerpen en uitvoeren van zelfs de meest complexe gelijkspanningssystemen.

Onze componenten toepassen in de maritieme sector?

Neem contact op met één van onze specialisten.

✆ +31 (0)186 633 600

Of laat je gegevens achter