De merken van KWx

Mecc.AL

De Italiaanse fabrikant Mecc.AL is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van koelprofielen voor vermogenselektronica. Mecc.AL is onderdeel van de Profilglass groep, één van de grootste private industriële groepen in de aluminiumsector.

KWx levert koelprofielen van deze fabrikant voor lucht- en vloeistofkoeling. De profielen kunnen worden geëxtrudeerd, gelast, of middels een bonding proces worden geproduceerd. Mecc.AL maakt daarbij gebruik van een groot aantal nieuwe generatie CNC-machines en van moderne, deels eigen, technieken. Afhankelijk van het vermogen van een systeem kan een koellichaam conventioneel, geforceerd of vloeistof gekoeld worden ontworpen. Daarnaast zijn Profilmecc en ProfilmeccPlus eigen, gepatenteerde aluminium legeringen welke belangrijk verbeterde thermische eigenschappen bezitten.

Kortom, een breed pakket koelprofielen, geschikt voor een breed scala aan vermogenselektronica applicaties als de tractie en maritieme markt. Ook is Mecc.Al in het bezit alle vereiste kwaliteitscertificaten.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op