De merken van KWx

Mecc.AL

De in 1996 opgerichte Italiaanse fabrikant Mecc.AL is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van koelprofielen voor vermogenselektronica. Mecc.AL is onderdeel van de Profilglass groep, één van de grootste private industriële groepen in de aluminiumsector.

KWx levert de Mecc.AL profielen (voor lucht- en vloeistofkoeling) welke kunnen worden geëxtrudeerd, gelast, of middels een bonding proces worden geproduceerd. Mecc.AL maakt daarbij gebruik van een groot aantal laatste generatie CNC machines en van moderne, deels eigen, technieken. Daarnaast zijn Profilmecc en ProfilmeccPlus eigen, gepatenteerde aluminium legeringen welke belangrijk verbeterde thermische eigenschappen bezitten.

Kortom: KWx levert een breed pakket Mecc.AL producten, geschikt voor een breed scala aan applicaties als Tractie industrie en bezit vanzelfsprekend alle vereiste kwaliteit certificaten.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op