De merken van KWx

Littelfuse

Litelfuse

Littelfuse (voorheen IXYS) heeft een wereldwijde reputatie verworven als een vooraanstaand fabrikant van vermogenshalfgeleiders. Samen met de kennis van KWx bieden de producten van Littelfuse totaaloplossingen voor bedrijven die actief zijn in industriële, transport-, telecommunicatie-, computer-, medische en consumentenmarkten.

Onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen

Het bedrijf is volledig toegewijd aan Richtlijn 2002/95 / EG van het Europees Parlement inzake beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en heeft vroege initiatieven genomen om milieuvriendelijke producten te leveren die aan de behoeften van klanten voldoen. Elk van de divisies van Littelfuse streeft ernaar loodvrij / RoHS-conform te zijn en ervoor te zorgen dat beperkte gevaarlijke stoffen niet aanwezig zijn of binnen RoHS-beperkingen vallen. Daarnaast worden alle producten worden onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen. De producten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001.

Littelfuse Semiconductor Selection Guide

Receive the Littelfuse Power Semiconductor Selection Guide in your mailbox


Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op