De merken van KWx

IXYS UK

IXYS UK is een toonaangevende fabrikant van thyristoren, GTO’s, IGBT’s, dioden en gelijkrichters met een vermogen tot 7600 V en 15000 Ampère. IXYS UK levert hoogwaardige componenten voor een breed scala aan toepassingen, zoals:

  • Wind- en solarenergie
  • Lassen
  • AC- en DC-aandrijvingen voor olie-, zee- en waterbehandeling faciliteiten, gelijkrichter voedingen en ononderbroken voedingen
  • Softstarters voor motoren, transport, inductieverwarming, mijnbouw apparatuur en vele andere industriële toepassingen. 

IXYS UK produceert tevens een serie high power diode en thyristor modules en ontwerpt en produceert standaard en klantspecifieke assemblies.

Onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen

IXYS is volledig toegewijd aan Richtlijn 2002/95 / EG van het Europees Parlement inzake beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en heeft vroege initiatieven genomen om milieuvriendelijke producten te leveren die aan de behoeften van klanten voldoen. Elk van de divisies van IXYS streeft ernaar loodvrij / RoHS-conform te zijn en ervoor te zorgen dat beperkte gevaarlijke stoffen niet aanwezig zijn of binnen RoHS-beperkingen vallen. Daarnaast worden al onze producten onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsnormen. De producten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Zo hebben wij anderen geholpen hun brandveiligheid te vergroten

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op