De merken van KWx

Electronicon kondensatoren GmbH

Eelektronicon

ELECTRONICON Kondensatoren GmbH (voormalig RFT Kondensatorenwerk Gera) is sinds eind jaren dertig betrokken bij de productie van condensatoren in Gera, toen de SIEMENS-organisatie een deel van hun productiefaciliteit van Berlijn naar Oost-Thüringen in het hart van Duitsland verplaatste.

Sindsdien is het bedrijf aanzienlijk uitgebreid. De hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van alle producten vormen vanaf het begin de kern van onze filosofie. Voortdurende ontwikkeling in zijn productassortimenten heeft ertoe geleid dat ELECTRONICON een van Europa’s toonaangevende condensatorfabrikanten is geworden die wereldwijd aan klanten levert.

Het bedrijf heeft in zijn productiefaciliteiten ongeveer vijfhonderd gekwalificeerde ingenieurs en geschoolde arbeiders in dienst, die condensatoren produceren voor verlichting, motor- en vermogenselektronicatoepassingen, en componenten voor correctie van de arbeidsfactor.

Regelmatige investeringen in geavanceerde en milieuvriendelijke technologieën garanderen het hoogste niveau van fabricage en kwaliteit volgens moderne normen die zijn goedgekeurd door standaardautoriteiten over de hele wereld.

Sinds 1942 is het bedrijf ook in staat gemetalliseerd diëlektrisch materiaal aan te bieden dat voldoet aan de hoogste technische normen. Dit garandeert een ononderbroken kwaliteitscontrole van alle relevante productiefasen.

Het kwaliteitsborgingssysteem van ELECTRONICON wordt gecontroleerd door DQS volgens ISO 9001, ISO 14001 en spoorwegnorm ISO / TS 22163: 2017 (“IRIS”). Het energiebeheersysteem van ons bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 50001 door de International Certification Group (ICG).

Advies nodig?

Stel ons je vraag over condensatoren!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op