De merken van KWx

Eaton Electronics Division

EATON

Eaton biedt een breed scala aan elektronische componenten, waaronder power magnetics, circuit protection, supercapacitor en terminal block producten. 

Eaton supercondensatoren

Eaton-supercondensatoren zijn zeer betrouwbare energieopslag componenten met een combinatie van een hoge vermogensdichtheid èn capaciteit.  De elektrochemische dubbellaagse constructie (EDLC) in combinatie met zelf ontwikkelde materialen en processen stelt Eaton in staat een breed scala aan condensatoroplossingen aan te bieden voor back-up-, puls- en hybride vermogenssystemen.

Ze kunnen worden toegepast voor energieopslag, òf in combinatie met batterijen, motoren of generatoren,  om de operationele kosten en levensduur te optimaliseren. Alle componenten zijn opgebouwd uit milieuvriendelijke materialen voor een duurzame oplossing. Daarnaast zijn de Eaton-supercondensatoren onderhoudsvrij met een ontwerplevensduur tot 20 jaar.

De XLR-supercondensator modules van Eaton bieden energieopslag voor krachtige, dynamische laad- / ontlaadsystemen in hybride of elektrische voertuigen, openbaar vervoer, materiaalbehandeling, zwaar materieel en scheepssystemen. De XLR-modules zijn een perfect onderhoudsvrij alternatief voor vliegwielen. Daarnaast kunnen zij de grootte en het gewicht van batterijopslag verminderen of de batterijen helemaal vervangen, afhankelijk van het belasting profiel. Dit resulteert in brandstofbesparing, geluidsreductie en / of een stabieler elektrisch systeem. De modules hebben een dichtheidsklasse van IP65 en voldoen aan de strengste normen:

(RoHS, UN-ECE R10 Rev.5 and R100 – Rev. 2, IEC 61373 Cat. 1, Class B, SAE J2380, ISO16750-3 Table 14, SAE J2464)

De XLR-supercondensator modules zijn opgebouwd uit afzonderlijke condensatorcellen die via het  automatisch balancering systeem altijd het juiste spanningsniveau houden. Daarnaast zijn de modules  eenvoudig te monteren en bevatten een overspanningsalarm en temperatuuruitgang.

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op