De merken van KWx

Astrol Electronic AG

Astrol Electronic AG

Astrol electronic AG ontwerpt en produceert elektronische onderdelen voor de technisch veeleisende industrie sinds 1996. Er worden hoge kwaliteitsnormen gehanteerd aangezien de meeste producten in kritieke apparatuur gaan, zoals energiedistributie-, pulse power- en medische toepassingen.

Ontwerpkennis en ervaring in het produceren van solid state-schakelaars voor pulse power toepassingen en de vereiste voedingen, gate drive units en optische controllers zijn allemaal eigen producten. Hun oplossingen zijn ontworpen en vervaardigd voor ruwe omgevingen, hoge temperaturen en een lange levensduur. De klanten zijn lokale, Europese en ook wereldwijd opererende bedrijven en onderzoeksinstellingen.

Engineering

De ruime ervaring in elektronisch ontwerp, PCB-lay-out en productieprocessen stelt Astrol in staat om geavanceerde producten snel op de markt te brengen. Ze werken met de meeste moderne elektronische en mechanische CAD-systemen om een ​​naadloze integratie van verschillende componenten te garanderen.

  • Gate drive units en voedingen
  • Triggercontrollers en optische interfaces
  • Grote vermogens assemblages
  • Pulse power assemblages met snel schakelgedrag
  • Meetelektronica
  • State of the art Solid-state AC- en DC-stroomonderbrekers

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar!

✆ +31 (0)186 633 600

Neem contact op