Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Food Technology 2021

1 december - 2 december

Food Technology 2021

Ben je werkzaam als machinebouwer of engineer in de voedingsindustrie? Kom dan op 1 en 2 december naar de Food Technology 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Hygiënisch kabelmanagement

Exploitanten en machinebouwers worden zich steeds meer bewust van de hygiëne-omstandigheden in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Kleine verontreinigingen kunnen de kwaliteit van levensmiddelen al aantasten en gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Daarom worden er aan het ontwerp- en het productieproces van installaties steeds hogere veiligheidseisen gesteld. Hygienic Design in het voedselproductieproces speelt daarbij een sleutelrol.

Als machinebouwer in de farmaceutische of voedingsindustrie is het van groot belang dat je machines en installaties probleemloos hygiënisch gereinigd kunnen worden en daardoor geschikt zijn voor rechtstreeks contact met voedingsmiddelen. 

 

reiniging-machines-voedselveiligheid

Al bij het ontwerp van een machine moet hiermee rekening gehouden worden en moet duidelijk zijn in welke branche de machine toepast wordt. Belangrijk is dat niet alleen de machines, maar ook alle toebehoren en componenten zoals kabels, connectoren, kabelwartels en beschermslangen, goed te reinigen en te onderhouden zijn. Je wilt immers voorkomen dat vuil of voedselresten (bacteriën) achterblijven en zich kunnen nestelen. Voedselveiligheid is van het allergrootste belang. Een glad oppervlak zonder ruwheid (≤ 0.8 µm) is dus essentieel.  

Naast de strenge hygiëne-eisen moeten installaties vaak ook voldoen aan andere uiteenlopende eisen, zoals temperatuurbestendigheid, EMC-bescherming en explosiebestendigheid. Voor al deze eisen heeft Hemmink een oplossing.

Oplossingen voor hygiënisch bekabelen

Hemmink biedt, samen met haar fabrikanten Pflitsch, Wiska en Flexa, een totaalpakket aan oplossingen voor hygiënisch kabelmanagement die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd.

We vertellen je graag meer over onze oplossingen op onze stand (nummer 57).


Meld je aan en ontvang een gratis toegangskaart
.

 

Gegevens

Begin:
1 december
Einde:
2 december
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland